Selecție pentru 800 de locuri de muncă în agricultură – Spania

Solicitanții unui loc de muncă în străinătate au obligația să se înregistreze în baza de date a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Călărași, pentru a participa la selecția organizată pentru ocuparea locurilor de muncă sezonieră în  agricultură, din Spania. Selecția pentru domeniul agricol – Spania va fi organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Vâlcea. Sunt oferite 800 de locuri de muncă pentru cules căpșuni. Culegătoarele de căpșuni trebuie să fie apte de muncă. Durata contractelor de muncă este  de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare fiind 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de  6,5 ore pe zi / 39 ore pe săptamână  împărțite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineții.

Salariul oferit de firmă este  de  40,15 euro  brut /zi, conform Convenției colective aplicabile plătibil la două săptamâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate  sunt  2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi. (nu există posibilitatea cazării solicitanților bărbați în cadrul firmei).

Data și locația bursei vor fi comunicate ulterior.

Pentru a participa la  selecție, persoanele interesate din județul Călărași trebuie să se adreseze asistentului EURES din cadrul AJOFM Călărași pentru a fi înregistrate în baza de date, cu următoarele documente:

– copie act identitate;

– cazier judiciar,

– adeverință medicală cu mențiunea  “apt pentru muncă”,

– CV model Europass în limba română.

Relații suplimentare se pot obține la telefon 0242/315798. Persoană de contact –Mirela Arsenescu, inspector.

 

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Dunărea Călărași se va reuni astăzi, 27 iunie

Dunărea Călărași se va reuni astăzi, 27 iunie, ora 17.00, pentru startul pregătirilor înaintea startului noului sezon 2016-2017 al ligii...

Închide