Senatoarea de Călărași Roxana Pațurcă, o susținătoare a Vioricăi Dăncilă | Iată de ce

Senatorul PSD călărășean, Roxana Natalia Pațurcă, și-a arătat susținerea, încă de la început, față de propunerea colegilor de partid vizavi de posibila numire în funcția de Prim Ministru a europarlamentarului Viorica Dăncilă.

„Salut decizia colegilor mei care au desemnat astăzi (n.r. 16 ianuarie 2018) pe doamna europarlamentar Viorica Dancilă sa fie propusă pentru funcția de Prim Ministru.

Îi cunosc foarte bine calitatile politice, profesionale și umane. Am lucrat împreună foarte bine în cadrul organizației de femei PSD, fiind de fiecare dată alături de noi, de Călărași.

Domnia sa ne-a oferit tot sprijinul și la alegerile locale și parlamentare din 2016, fiind prezenta de multe ori in mijlocul călărășenilor pentru susținerea candidaților PSD Călărași.

Sunt convinsă ca doamna Viorica Dancila este persoana potrivită pentru o astfel de responsabilitate, intr-un moment important pentru partidul nostru.

Ii urez mult succes, in numele meu și al colegelor din OFSD Călărași, in noua sa misiune, extrem de importantă pentru PSD, pentru țara, asigurând-o de toată susținerea mea din Senat.”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Antonio Conceicao, antrenor CFR Cluj: „Atmosfera de la Călărași este una fantastică!”

Aproximativ 7.000 de spectatori au asistat la primul meci disputat de Dunărea Călărași, pe teren propriu, în prima prezență din...

Închide