Senator PNL, Răducu Filipescu: „Sunt convins că vom câștiga alegerile prezidențiale!”

Senatorul PNL, Răducu Filipescu, a votat, astăzi, la secția de votare din incinta Școlii Gimnaziale Carol I. La ieșirea din secția de votare, liderul liberal a făcut o scurtă declarație de presă.

„O zi importantă pentru România, o zi importantă pentru noi toți. Am votat pentru o Românie normală, pentru un viitor pe care sper ca partidul meu să încerce să-l îndrepte și să-l așeze pe o cale normală. Sunt convins că președintele nostru Klaus Iohannis va intra în turul II și de asemenea sunt convins că oricine va fi contracandidatul lui în turul II, Klaus Iohannis va câștiga.

E un moment important pentru România, pentru că el va duce țara pe o cale normală, europeană… Cei care au încercat să deturneze România din drumul ei normal nu au reușit. Națiunea română va vota azi pentru viitorul ei și va vota pentru a fi în continuare europeni. Nu avem ce căuta în alte părți, nu ne putem asocia cu alții. Singura variantă este o Europă puternică, unită în care și România să fie o națiune puternică.”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide