Senator Răducu Filipescu: „Am votat pentru o Românie europeană”

Senatorul PNL, Răducu Filipescu, a votat în jurul orei 10, la Secția nr.1 din incinta școlii gimnaziale Carol I din Călărași. Liderul liberal a venit însoțit de soția sa și a fost nevoit să aștepte aproape un sfert de oră să intre la urne, datorită numărul mare de alegători veniți să voteze.

„Mă aștept la o prezență la vot de 40%. La astfel de prezență, PNL are toate șansele să iasă primul. Sper să iasă primul în județul Călărași și la nivel național. Motivul pentru care vin la vot, cu soția, o să o aduc mai târziu și pe mama, este ca noi, românii, să nu plecăm din Europa. Să nu ne îndreptăm spre Asia, Rusia…” – a declarat senatorul Răducu Filipescu.

Liberalul este optimist și crede că formațiunea sa politică are șanse foarte mari pentru un rezultat bun: „Trendul PNL este crescător, cel al PSD este descrescător, diferența se va vedea acum, dar mai ales la toamnă, când vor fi alegerile prezidențiale. Părerea mea este că PNL are toate șansele să câștige aceste alegeri, cred că și la toamnă și sper și alegerile locale și parlamentare. Cred că este vremea noastră.”

Filipescu are un mesaj pentru cetățeni, să vină la vot, și să aleagă reprezentanții României în Parlamentul European, dar să-și exprime opțiunea și la întrebările referendumului lansat de președintele Klaus Iohannis:

„Călărășenilor le spun să vină la vot și să voteze atât pentru europarlamentare, cât și la referendum pentru că referendumul înseamnă dreptate, înseamnă  democrație, înseamnă libertate. “

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide