Senator Răducu Filipescu: „Eu zic că la sfârşitul acestui an, funcţie de cum decurg lucrurile, trebuie anunţat candidatul la Primărie”

Senatorul liberal Răducu Filipescu, fostul președinte al PNL Călărași, a vorbit vinerea trecută, în cadrul conferinței săptămânale de presă, despre noua conducere a organizației municipale a PNL, spunând că e nevoie de eforturi mari pentru a putea recupera voturile pierdute în fața PSD.

„Viorel Ivanciu nu a preluat organizaţia municipală la maximum posibil. Organizaţia Municipală, când a ieşit Daniel Drăgulin primar, avea 18.000 de voturi, după care a coborât la 10.000 de voturi, apoi la 8000 de voturi, iar la alegerile parlamentare a avut 4600 de voturi. Nu pot să zic că Ivanciu a preluat o organizaţie care e ca o floare şi va zdrobi tot la alegerile locale. A preluat o organizaţie care e puţin cam ciufulită, sau a fost ciufulită de PSD în alegerile parlamentare… De fapt am fost ciufuliţi toţi, nu numai Organizaţia Municipală. Rezultatele nu au fost deloc spectaculoase, nici la nivel local, nici la nivel judeţean. Se ştie că alegerile alea au fost pierdute cu brio. De la 4600 de voturi, ca să ajungi la 10.000 – 12.000 de voturi trebuie să iei serios taurul de coarne.”

Candidatul la Primăria Călărași ar trebui nominalizat la sfârșitul acestui an, începutului anului viitor

„Eu zic că la sfârşitul acestui an, funcţie de cum decurg lucrurile trebuie anunţat candidatul la Primărie. Eu zic că la sfârşitul acestui an trebuie să avem pe fiecare localitate omul şi locul.

Mi-ar fi greu să spun care este candidatul ideal, care sigur câştigă. Şi Drăgulin, dacă va candida, nu va fi chiar atât de uşor. Pentru că cei de la PSD s-au aşezat pe treabă. Şi dacă nu stai cu ochii pe ei, nici nu ştii când ţi-au luat scaunul de sub fund. Eu aş scoate la jumătatea anului patru candidaţi. Eu aş vrea să-i văd pe toţi candidaţii aceştia ce fac la alegerile europarlamentare, cum se mişcă… E important să-i vezi cum se mişcă măcar într-o campanie electorală care nu e deloc tentantă. Pentru că adevăratul liberal, care ţine la partid, este cel care se bate atunci când nu are el un ţel personal.”

Senatorul PNL, Răducu Filipescu, este convins că Guvernul PSD poate izola România în Uniunea Europeană dacă legile Justiției vor trece în forma actuală

„Întrebarea este cât va dura acest guvern. Părerea mea este că acest guvern nu va dura mai mult de trei luni pentru că un guvern nu poate să trăiască de unul singur. Acest guvern va fi total izolat şi nu va putea să-şi dezvolte relaţii în Europa. Ferească Dumnezeu dacă se merge pe aceeaşi linie cu legile Justiţiei şi devin impenetrabili ca persoane; s-ar putea să ne trezim fără fondurile europene.

Problema este că România se duce la fund rău de tot şi este foarte complicat, după aceea să o ridici. Atât timp când nu vom intra în discuţii serioase cu celelalte partide de dreapta, nu vom reuşi niciodată să facem nimic.”, a mai spus Filipescu.

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide