Senator Răducu Filipescu: Nu vreau să mă întrebați dacă vom câștiga alegerile la Călărași, pentru că sunt sigur că le vom câștiga!

Prezent la conferința de presă susținută de europarlamentarul Cristian Bușoi la Călărași, senatorul Răducu Filipescu a declarat că PNL se află în prezent pe un trend ascendent, reușind să atragă din ce în ce mai mulți simpatizanți inclusiv în județe considerate roșii de drept.

„Am umblat prin Moldova foarte mult, în ultimul timp, și pot să spun că mitingul de la Iași a fost pentru mine o surpriză extraordinară. Faptul că au venit 12.000 de persoane din vreo cinci județe a demonstrat faptul că Moldova se schimbă și nu mai rămâne neapărat roșie, începe să se îngălbenească.

A început de sus, de la Suceava, de la Botoșani și, încet, încet galbenul ăsta se duce rapid și în celelalte județe.

Am fost impresionat de atitudinea pe care președintele Iohannis a avut-o în cele două acțiuni care s-au desfășurat la Iași, și în care l-am văzut foarte degajat și foarte implicat.

Sintagma asta „Moldova se ridică!” crează mari speranțe că lucrurile se vor schimba acolo.

Ce se întâmplă în Sud?! O schimbare mai greoaie, însă o surpriză plăcută ar putea fi Constanța, chiar și Ialomița, Mehedinți, în Oltenia nu cred că vom avea rezultate spectaculoase, iar în Muntenia sunt 2-3 județe care sunt și la această oră galbene.”, susține senatorul liberal.

Despre rezultatul alegerilor din 26 mai, Filipescu afirmă că are speranța că PNL poate câștiga alegerile, însă depinde cum se vor implica toți membri de partid în această campanie. În ceea ce privește alegerile de la Călărași, senatorul este convins că acestea vor fi câștigate de liberali.

„Aș îndrăzni să sper că am putea câștiga alegerile, nu neapărat că este și realizabil, pentru că e foarte importantă implicarea tuturor factorilor și în special implicarea primarilor.

Implicarea primarilor la Călărași este destul de bună dar mai avem câteva zile să încercăm să acoperim toată zona.

Nu vreau să mă întrebați dacă vom câștiga alegerile la Călărași, pentru că sunt sigur că le vom câștiga! Doar o neimplicare a unor primari sau a unor persoane ar putea duce la o victorie a PSD, dar nu cred că au șanse totuși.

De ce ar trebui să fie votată lista PNL?! Pentru că e cea ma bună listă. Îmbină tinerețea cu experiența.”, a concluzionat acesta.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide