Senator Răducu Filipescu: „PNL nu o apără pe Kovesi, apără principiul Statului de drept”

Legat de poziţia pe care o are PNL vizavi de decizia Curţii Constituţionale privind revocarea procurorului şef al DNA, senatorul liberal Răducu Filipescu a declarat că formaţiunea politică din care face parte nu o apără pe Laura Codruţa Kovesi ci apără un principiu fundamental al democraţiei – Statul de drept.

„Cine n-are principii şi se schimbă după o zi pe alta nu e om politic. Ori de aceea Partidul Naţional Liberal este un partid politic adevărat şi vechi, pentru că are nişte principii – a pierdut, a câştigat – şi-a păstrat principiile.

Unul dintre principii se referă la Statul de drept. Cineva trebuie să apere Statul de drept, PNL nu o apără pe Koveşi, nu apără procurorii, nu apără judecătorii care au dat sentinţe greşite, apără nişte principii.”, a declarat senatorul PNL.

Acesta a lansat supoziţia ca preşedintele Iohannis să o revoce din funcţie pe Kovesi înainte cu o zi de a-şi termina mandatul, pentru că decizia CCR nu face referire la acest aspect.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Acţiune comună Primărie-DGA în două unităţi şcolare din municipiul Călăraşi

Miercuri 30 mai şi joi 31 mai 2018, cu ocazia Zilei Aniversare a Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A), au avut loc...

Închide