Senator Răducu Filipescu: „PNL nu o apără pe Kovesi, apără principiul Statului de drept”

Legat de poziţia pe care o are PNL vizavi de decizia Curţii Constituţionale privind revocarea procurorului şef al DNA, senatorul liberal Răducu Filipescu a declarat că formaţiunea politică din care face parte nu o apără pe Laura Codruţa Kovesi ci apără un principiu fundamental al democraţiei – Statul de drept.

„Cine n-are principii şi se schimbă după o zi pe alta nu e om politic. Ori de aceea Partidul Naţional Liberal este un partid politic adevărat şi vechi, pentru că are nişte principii – a pierdut, a câştigat – şi-a păstrat principiile.

Unul dintre principii se referă la Statul de drept. Cineva trebuie să apere Statul de drept, PNL nu o apără pe Koveşi, nu apără procurorii, nu apără judecătorii care au dat sentinţe greşite, apără nişte principii.”, a declarat senatorul PNL.

Acesta a lansat supoziţia ca preşedintele Iohannis să o revoce din funcţie pe Kovesi înainte cu o zi de a-şi termina mandatul, pentru că decizia CCR nu face referire la acest aspect.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide