Senator Răducu Filipescu: Prefectul şi subprefectul pe lista primilor schimbaţi

Senatorul liberal de Călăraşi Răducu Filipescu, vicepreşedinte la nivel naţional, a anunţat într-o conferinţă de presă că după instalarea noului Guvern se impun şi nişte schimbări la nielul judeţului Călăraşi. Primii schimbaţi vor fi prefectul George Iacob şi subprefectul Mihai Beştea.

„Prefectul, subprefectul sunt oamenii Guvernului, se schimbă instant. În ceea ce priveşte schimbarea directorilor de deconcentrate, se va produce în timp, pentru că sunt numiţi prin concurs şi nu poţi să-i schimbi fără un temei legal pentru că te dă în judecată şi te câştigă. Modificând structura Guvernului toată lumea va da examen. Şi la examen vin şi ăia care sunt pe funcţii şi ăia care vor să ajungă pe funcţii.”, a declarat senatorul Răducu Filipescu.

Liderul liberal a mai declarat că sistemul administraţiei publice centrale şi locale a fost infestat de PSD cu neamuri şi amante şi trebuie curăţat tot prin examen.

„Cine este profesionist, chiar dacă este de la PSD, rămâne, cine nu pleacă acasă!”, a mai spus acesta.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide