Senator Roxana Paţurcă: „După 5 ani am reuşit să organizăm, din nou, la Călăraşi, Olimpiada Naţională din aria curriculară Tehnologii”

Inspectoratul Şcolar Judeţean Călăraşi a organizat, în perioada 1 – 6 aprilie 2018, etapa naţională a Olimpiadei la disciplinele din aria curriculară Tehnologii, profil Resurse Naturale şi Protecţia Mediului, domeniul Protecţia Mediului. Activităţile din cadrul olimpiadei s-au desfăşurat la Colegiul „Ştefan Bănulescu” din Călăraşi.

La festivitatea de premiere care a avut loc joi, 5 aprilie a.c., în Sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Călăraşi, a participat, alături de inspectorul general şcolar, Elena Mihăilescu, prefectul George Iacob şi directorul Direcţiei de Dezvoltare din cadrul Consiliului Judeţean Călăraşi, Eduard Grama şi senatoarea Roxana Paţurcă, cea care s-a implicat ca această ediţie a Olimpiadei Naţionale din aria curriculară să se desfăşoare din nou la Călăraşi, după o întrerupere de cinci ani.

„Aşa cum am promis la deschidere, am răspuns prezent, cu multă bucurie, invitaţiei lansate de conducerea ISJ Călăraşi de a participa la festivatea de premiere a elevilor participanţi la Etapa Naţională a Olimpiadei la disciplinele din aria curriculară Tehnologii, profil Resurse Naturale şi Protecţia Mediului, găzduită de municipiul Călăraşi în perioada 1-6 aprilie. Această olimpiadă s-a desfăşurat în cele mai bune condiţii atâta timp cât suntem judeţul fără nici o contestaţie. Vreau sa o felicit pe doamna inspector general Elena Mihăilescu că a inteles însemnătatea evenimentului în judeţ şi s -a implicat în toate fazele organizatorice astfel încât Centrul de excelenţă să fie găzduit de Călăraşi.

Am avut onoarea să-i premiem pe cei mai buni dintre cei mai buni. Toţi elevii participanţi merită felicitări iar dacă au ajuns la această etapă naţională înseamnă că sunt bine pregătiţi. Aş vrea să adresez sincere felicitări profesorilor îndrumători, elevilor participanţi, părinţilor ce se bucură de copii olimpici şi celor ce pot evalua o performanţă.

Am fost, de asemenea, onorată să-i premiez pe elevii clasaţi pe locul I atât la clasa a XI-a cât şi a XII a, ambii provenind de la acelaşi liceu din Craiova. E o mândrie să ai locul I în ambele competiţii în cadrul aceluiaşi liceu! Felicitări!

În calitate de senator îi asigur atât pe elevi cât şi pe cadrele didactice că voi milita pentru un învăţământ performant, decent, perfecţionând alături de colegii mei legislaţia în domeniu sau iniţiind legi mai bune, în beneficiul lor, al învăţământului românesc. Excelenţă au demonstrat toţi cei care au venit la Călăraşi în aceste zile, să facă performanţă şcolară şi sper ca fiecare dintre ei să plece acasă cu o amintire frumoasă din acest oraş pe care noi îl iubim foarte mult. Călăraşiul a revenit pe harta învăţământului românesc şi va rămâne aici şi în anii ce urmează.” a scris pe facebook, senatorul Roxana Paţurcă, după festivitatea de premiere.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide