Senatorul Roxana Pațurcă s-a alăturat acțiunii „Stop violenţei împotriva femeii şi a violenţei în familie”

Ieri, în fața Muzeului Național de Istorie a fost organizat un protest simbolic cu „pantofi roșii” împotriva violenței domestice inițiat de Fundația Mereu Aproape prin jurnalistul Antena 3, Alessandra Stoicescu. La acest „protest” au participat premierul Viorica Dăncilă, mai multe doamne ministru ale cabinetului dar și senatorul călărășean Roxana Pațurcă. Aceasta a apreciat inițiativa, condamnând, în același timp, faptul că foarte multe femei suferă de pe urma agresiunilor domestice.

„Am acceptat fară nici o ezitare invitaţia pe care am onorat-o participând astăzi (n.r. miercuri 14 februarie)  la protestul simbolic cu „pantofii roşii”, iniţiată de Fundaţia Mereu Aproape, în faţa Muzeului Naţional de Istorie al României. Au fost prezente premierul României, doamna Viorica Dăncilă, ministrul Afacerilor Interne, doamna Carmen Dan, viceprim-ministrul pentru Implementarea Parteneriatelor Strategice ale României, doamna Ana Birchall, ministrul Fondurilor Europene, doamna Rovana Plumb, ministrul Sănătăţii, doamna Sorina Pintea, ministrul Tineretului si Sporturilor, doamna Ioana Bran, ministrul pentru Românii de Pretutindeni, doamna Natalia-Elena Intotero şi consilerul onorific al premierului, Anca Alexandrescu, împreună susţinând o cauză nobilă. Mii de femei din ţară sunt victime ale violenţei şi din nefericire, statistica este înfricoşătoare. La fiecare 30 de secunde o femeie este agresată sau abuzată fizic şi psihic în familie, pe stradă, la serviciu. E realmente revoltător! Am spus azi şi de fiecare dată o voi face cu aceeaşi determinare Stop violenţei împotriva femeii şi a familiei! Doar împreună putem să construim o lume mai bună.

Felicitări pentru inițiativă și organizare Alessandra Stoicescu!” – a declarat Roxana Pațurcă.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide