Senatorul Roxana Paţurcă va deschide un cabinet senatorial şi la Fundulea

Senatorul PSD Roxana Paţurcă a anunţat că din 28 februarie va deschide cel de al doilea cabinet senatorial în oraşul Fundulea. Audienţele se vor ţine aici în fiecare zi de miercuri între orele 15.00-19.00.

„Îmi face mare plăcere să anunţ că, începând de săptămâna viitoare, din data de 28.02.2018 voi putea fi şi mai aproape de călărăşenii din judeţ. În urma consultărilor cu domnul primar Dorel Dorobanţu, dar şi cu doamna viceprimar Ligia Bivol voi deschide al doilea cabinet senatorial în oraşul Fundulea, în sediul Primăriei, situat pe B-dul 22 Decembrie 1918, nr. 151. Astfel, în fiecare zi de miercuri voi putea dialoga cu cetăţenii din Fundulea, dar şi din împrejurimi şi în limita posibilităţilor legale voi încerca să identific şi soluţiile pentru problemele semnalate. Audienţele se vor desfăşura între orele 15.00 – 19.00.

De asemenea, în fiecare zi de vineri, uşa biroului meu din sediul organizaţiei judeţene PSD Călăraşi este deschisă pentru audienţe, între orele 09.00 – 14.00.

Pentru înscrieri la audienţe, aveţi la dispoziţie numerele de telefon: 0749313491 şi 0342108374, precum şi o adresă de e-mail: senatorroxanapaturca@gmail.com.”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Victor Manea: „Anul acesta vom demara procedurile de implementare a celor două proiecte pe PNDL în valoare de 11 milioane de lei”

Mircea Brânduşă. La finele anului trecut, primarul comunei Lupşanu, Victor Manea, a semnat contractele pentru două proiecte importante pe PNDL –...

Închide