Și în 2018, medicii la de SJU Călărași vor primi stimulente financiare de la Consiliul Județean

Anul trecut, executivul Consiliului Județean a inițiat un proiect de hotărâre pentru acordarea unor bonificații salariale medicilor care lucrează în Spitalul Județean de Urgență pentru a-i stimula pe aceștia să rămână în cadrul instituției dar și pentru a atrage alte cadre medicale pe secțiile deficitare.

Conform hotărârii adoptate ieri, 30 ianuarie a.c., și anul acesta se acordă stimulente financiare lunare pentru atragerea și menținerea medicilor angajați cu contract de muncă pe durată nedeterminată, medicilor încadrați cu contract individual de muncă cu timp parțial pentru efectuarea gărzilor, precum și medicilor angajați cu contracte de muncă pe durată determinată, stabiliți de Comitetul Director, în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Pompei Samarian” Călăraşi, la nivelul a maxim două salarii minime brute pe țară, în limita plafonului maxim stabilit conform prezentei hotărâri.

Stimulentele financiare lunare se acordă în principal, dar nu exclusiv, pentru medicii angajați cu contract de muncă pe durată nedeterminată, pentru medicii încadrați cu contract individual de muncă cu timp parțial pentru efectuarea gărzilor, precum și pentru medicii angajați cu contracte de muncă pe durată determinată, angajați în cursul anilor 2017 şi 2018, pe baza criteriilor stabilite de Consiliul de administraţie al Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Pompei Samarian” Călărași.

Persoanele beneficiare ale prevederilor articolului 1 au obligația de a semna în prealabil un angajament conform căruia vor desfășura activitatea, în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Pompei Samarian” Călăraşi, pentru o perioadă de cel puțin doi ani calculată de la data semnării angajamentului asumat în anul 2018.

Prin excepție de la prevederile alineatului (1), medicii angajați cu contracte de muncă pe durată determinată au obligația de a semna un angajament conform căruia vor desfășura activitatea în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Pompei Samarian” Călăraşi pe toată durata convenită a contractului.

Sumele cu titlu de stimulente financiare se acordă în limita unui plafon maxim de 80.000 lei/lunar.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide