Simona Halep, primită în uralele a sute de oameni, astăzi, la Călărași

Simona Halep a ajuns greu astăzi la Călărași, cu o oră întârziere față de programul anunțat, date fiind condițiile dificile de trafic cauzate de viscolul de afară, dar a meritat efortul. Sute de oameni o așteptau cu sufletul la gură pe campioana tenisului feminin, numărul 1 mondial.

Sala Barbu Știrbei a Centrului Cultural a fost plină de călărășenii dornici să o vadă în carne și oase pe campiona de la Roland Garros, pe numărul 1 mondial în tenisul feminin, pe campioana sufletelor românilor Simona Halep.

După o scurtă oprire la Primăria Municipiului Călărași, acolo unde o așteptau primarul Daniel Drăgulin, alături de cei doi viceprimari Dragoș Coman și Viorel Ivanciu, consilieri locali și funcționari ai primăriei, și președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, Simona Halep a intrat în Sala Barbu Știrbei pe ritmurile muzicii machidonești și a uralelor celor prezenți.

Publicată de Ariciu Dumitru pe Miercuri, 28 Noiembrie 2018

Emoționată, Simona Halep a urcat pe scenă, alături de părinții săi, acolo unde a primit distincția de „Cetățean de onoare” al municipiului din partea primarului Daniel Drăgulin, dar și titlul de „Cetățean de onoare” al comunității de aromâni din Călărași.

La final, Simona le-a mulțumit celor prezenți pentru primire și le-a promis că va lupta în continuare pentru a le aduce bucurii prin victoriile sale.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide