Sorin Vrăjitoru: Anul acesta va fi gata SF-ul Pasajului de la Drajna

Prezent în conferința de presă a PSD Călărași, deputatul Sorin Vrăjitoru a anunțat că a fost aprobată realizarea studiului de fezabilitate a pasajului de la Drajna, investiție extrem de necesară din cauza blocajelor care se crează la bariera de la Drajna, într-un nod rutier foarte circulat. Acesta a anunțat că până la jumătatea acestui an va fi finalizat Studiul de Fezabilitate.

„Vreau să vă dau o informaţie caldă. Este vorba de pasajul de la Drajna despre care s-a tot vorbit. Acest proiect care este cuprins şi în Planul de dezvoltare al judeţului Călăraşi 2014-2020, document programatic de lucru în actualul exerciţiu financiar, la care am lucrat alături de specialişti din Consiliul Judeţean atunci când ocupam funcţia de consilier judeţean, a ajuns în faza elaborării Studiului de Fezabilitate.

După cum ştiţi, proiectul a demarat în urmă cu un an şi jumătate cu redactarea Studiului de Prefezabilitate care a fost finalizat la mijlocul anului trecut. Recent s-a aflat spre aprobare la Ministerul Finanţelor Publice. S-a aflat şi în atenţia Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa care l-a trimis la CNAIR pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate. Estimăm ca acest SF să fie gata în 5-6 luni.

După finalizarea SF-ului, proiectul va fi analizat de Consiliul Tehnico Economic (CTE-ul) de la Ministerul Transporturilor, respectiv Ministerului Dezvoltării şi în cele din urmă de Consiliul interministerial. Sper că e o veste bună pentru călărăşeni şi nu numai care întâmpină multe greutăţi atunci când ajung la Drajna.”, a declarat deputatul Sorin Vrăjitoru.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide