Sorin Vrăjitoru: Dragi călărașeni, am reușit! Legea Pensiilor a fost adoptată! 

Deputatul Sorin Vrăjitoru a anunțat în această dimineață, pe pagina sa de facebook, faptul că Legea Pensiilor a fost adoptată de Camera Deputaților și care sunt principalele avantaje de care vor beneficia pensionarii.

„In calitate de deputat de Calarasi, am votat si eu, alaturi de colegii mei din Parlamentul Romaniei, Legea Pensiilor!
Este o victorie uriasa a PSD: punctul de pensie se dublează în mandatul actualei coaliţii de guvernare.

Sa nu uitam, la preluarea mandatului, in 2016, punctul de pensie era de 871 de lei, suntem acum la 1.100 de lei, anul viitor va fi 1.265 de lei, iar în 2020 va fi 1.775 de lei! Asta arata preocuparea noastra majora pentru parintii si bunicii nostri, pentru un viitor mai bun al Seniorilor din aceasta tara.

Merita acest drept, merita sa se apropie, chiar daca timid, de pensiile semenilor din tarile civilizate. Pensionarii au dreptul sa traiasca un pic mai bine dupa ani grei de munca.

Au muncit, au crescut copii si avum cresc nepoti. Trebuie sa traiasca demn in Romania! Am fost, suntem si vom fi alaturi de ei! Va promit! Legea Pensiilor merge la promulgare la presedintele Klaus Iohannis.”, a scris deputatul călărășean.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide