Spectacol de teatru pentru copii/„Sticluș Căpcăunul a furat Crăciunul”

Centrul Cultural Județean Călărași vă invită vineri, 04 Decembrie 2015, începând cu orele 11:00, la spectacolul de teatru pentru copii ”Sticluș Căpcăunul a furat Crăciunul”.

Cea mai nouă piesă pentru copii a Teatrului „Ion Creangă” din București, „Sticluș Căpcăunul a furat Crăciunul”, de Anca Ștefan după o idee de Dr. Seuss, sub regia Selmei Dragoș, este o poveste despre: „Pufosul oraş Bulgăreşti care se pregăteşte de sărbătoare: străzile sunt sclipicioase, ferestrele ornate şi în fiecare casă bulgăraşii servesc turtă dulce la masă.

Vine Crăciunul şi parfumul de ciocolată caldă se simte la fiecare pas. Dar e cineva care se ţine de nas. N-are brad, steluţe sau beteală, nu ştie colinde şi nici artificii nu aprinde! E Sticluş Căpcăunul şi e aproape-aproape să ne strice Crăciunul!”

Specatcolul se va juca în sala de spectacole „Barbu Știrbei”. Prețul unui bilet: 10 lei.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
A fost adoptat „Programul de acţiune pentru deszăpezirea şi combaterea poleiului pe raza municipiului Călăraşi 2015 – 2016”

Pentru desfăşurarea activităţilor de deszăpezire şi eliminare a efectelor situaţiilor de urgenţă (ninsori abundente, îngheţ, polei, viscol), Primăria municipiului Călăraşi...

Închide