Spectacol şi voie bună la Dichiseni de Zilele Comunei!

Mircea Brânduşă. Zilele comunei Dichiseni au fost şi anul acesta pe placul tuturor. Timp de două zile a fost suficientă distracţie, iar locuitorii comunei au îmbrăcat straie de sărbătoare. Oaspeţii de seamă şi invitaţii din showbiz-ul românesc au făcut ca atmosfera să fie de invidiat. Deschiderea s-a făcut aşa cum se obişnuieşte pe scena amplasată în incinta stadionului comunal de fotbal, acolo unde primarul Iulian Radu a transmis mesajul său către comunitate.

„Bună ziua, dragi prieteni! Mă bucur că azi sunteţi lângă noi şi lângă mine, în special. Le mulţumesc invitaţilor noştri de la Consiliul Judeţean Călăraşi. Am promis întotdeauna că facem din sărbătoarea comunei o tradiţie. Vă doresc tuturor să vă simţiţi cât mai bine! La mulţi ani, comunei Dichiseni!”

Apoi a dat startul distracţiei. A urmat programul artistic, deschis de prezentatorul Cristi Geamănu, care a invitat, rând pe rând, artişti ai folclorului şi muzicii uşoare româneşti: Lorena, Luiza Popescu, Veronica Geamănu, DJ Paul Groove, Mihaela Coleaşă.

În cea de-a doua zi, pe scenă au urcat Bambi, Magicianul Mario, Andy-C, Nicolae Datcu, Ştefania Radu, fiica primarului. Scena s-a umplut în jurul artiştilor, iar distracţia a continuat până spre miezul nopţii.

Spectacolul s-a oprit pentru câteva momente, timp în care frumoasa prezentatoare Raluca Tănase a invitat pe scenă oficialităţile judeţene: Vasile Iliuţă, Marian Dinulescu, Emil Muşat, Eduard Grama, Marin Cristian, toţi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Călăraşi, Gheorghe Dobre şi Aurel Vasile, primarii localităţilor Modelu şi Jegălia.

Vasile Iliuţă, preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, i-a dăruit primarului Radu Iulian o plachetă, drept recunoştinţă pentru activitatea depusă în slujba administraţiei locale din comuna Dichiseni.

Vasile Iliuţă: „Vin cu mare drag la Dichiseni. De la an la an comuna înfloreşte şi mă bucur să văd oamenii mult mai primitori şi cu mai multă poftă de viaţă. Îl văd pe domnul primar foarte generos cu comunitatea dumnealui, văd cum se comportă cu oamenii, iar asta pentru un primar este un atu.

Nu este uşor, trebuie să încerci să-i ajuţi pe toţi în parte şi sunt convins că este coadă la uşă dumnealui. Fiecare are câte o problemă, dar presupun că trebuie să încerci să faci în aşa fel încât acel om să plece acasă cu speranţa că se va întâmpla ceva bun în localitatea lui. Vă salut pe toţi, vă doresc să aveţi o toamnă bogată. La mulţi ani!”.

Eduard Grama: „Este o atmosferă superbă cu oameni primitori. Deşi sunt pentru prima dată la Zilele Comunei Dichiseni, am fost primit cu mare căldură. Sunt impresionat de ce se întâmplă aici. Îi mulţumesc pe această cale domnului primar pentru invitaţie. Vizitez multe localităţi şi pot să spun că într-adevăr Dichiseni este o comună frumoasă cu oameni frumoşi.

Cetăţenilor de aici le transmit la mulţi ani, să rămână la fel de veseli şi să asculte în continuare muzică de calitate”.

Emil Muşat: „Mă simt onorat că primarul din Dichiseni nu m-a uitat şi că m-a invitat azi, aici, la sărbătoarea comunei. O localitate în care oamenii sunt extrem de simpli, într-o perioadă în care a fi simplu este cel mai frumos lucru. Le transmit tuturor cetăţenilor multă sănătate, iar de câte ori voi avea ocazia să vin aici, o s-o fac cu sufletul deschis. La mulţi ani tuturor!”.

Marian Dinulescu: „Bună ziua tuturor prezenţi azi, aici la sărbătoarea comunei în care trăiţi! Am văzut în Dichiseni o evoluţie, s-au făcut multe schimbări, în primul rând este o comună foarte curată. Nu poate un om să facă totul dintr-o dată, este nevoie de timp. Am încredere în primarul dumneavoastră! Vă doresc să vă distraţi aşa cum meritaţi! La mulţi ani!”.

La finalul celor două zile de sărbătoare, reprezentanții Primăriei Dichiseni au mărturisit că sunt foarte încântați de cum a ieşit sărbătoarea.

„A fost foarte multă lume, mai multă ca în alţi ani. Sâmbătă au fost cam 500, iar duminică aproape 1.000. Am încheiat cu focul de artificii abia pe la ora 23.30. A fost foarte frumos”, a punctat tânărul viceprimar al comunei Dichiseni, Nicolae Marinescu.

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide