Spectacolul umanitar „Vestitorii Primăverii”, organizat de Școala Mircea Vodă, a adus din nou bucurie unei familii din Călărași

David are doar 5 luni și deja se confruntă cu o mare problemă, insuficiența hepatică. Pentru a se putea bucura de copilărie are nevoie urgent de un transplant hepatic. Până la rezolvarea acestei situații, micuțul David trebuie să consume zilnic un lapte special care costă în jur de 200 de lei cutia și care îi ajunge doar 2 zile.

Așa cum a obișnuit an de an, Școala Gimnazială „Mircea Vodă” Călărași și Academia de Arte Frumoase „Daniel Iordăchioaie” au dorit să dea o mână de ajutor, de data aceasta părinților lui David, organizând o strângere de fonduri în cadrul celei de a V-a ediții a spectacolului Vestitorii Primăverii.

Într-o sală mai plină ca niciodată, miercuri, 5 aprilie a.c., au urcat pe scena Centrului Județean de Cultură și Creație  Călărași elevi de la Școala Gimnazială „Mircea Vodă” Călărași, Școala „Mihai Viteazul” Călărași, Școala Gimnazială Nr.1 Ciocănești, Școala Gimnazială Nr. 1 Gurbănești, Școala Gimnazială Nr.1 Jegălia, Școala Nr. 1 Dor Mărunt, Școala Gimnazială „Dragoș Marin” Ștefan cel Mare, Școala Ștefan Vodă și Liceul Tehnologic „C. G. Călinescu” Grădiștea.

Momentele artistice diverse, cuprinzând dansuri, poezii și cântece au stârnit aplauzele dar și generozitatea celor prezenți care au donat bani pentru David.

În seara spectacolului s-au strâns 3063 lei din donațiile directe în urnă făcute de elevi, părinți și cadrele didactice participanți la spectacol.

Cu lacrimi în ochi, părinții lui David au mulțumit organizatorilor pentru ajutorul acordat, din suma strânsă putând să-i asigure băiețelului lor, pentru o perioadă, laptele de care are atâta nevoie.

 

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Reduceri de peste 20% în ziua inaugurării magazinului Lidl din Călărași

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea unui magazin în Călărași, în data de 13 aprilie. Noua unitate este situată...

Închide