Spitalul Județean Călărași scoate la licitație serviciul „medic de gardă”

Directorul medical al spitalului Călărași, conf. Dr. Laurențiu Belușică, anunță pe pagina sa de facebook că a întocmit caietul de sarcini pentru scoaterea la licitație a serviciului „medic de gardă” la Spitalul Județean Călărași.

„La propunerea domnului președinte Vasile Iliuță, am făcut caietul de sarcini pentru achiziția prin SEAP a serviciului “medic de gardă”. Mulțumesc celor care m-au ajutat. Contractul se întinde pe trei ani, pune în valoare calitatea medicului de gardă și o să contribuie real la creșterea calității asistenței medicale în spitalul nostru. Și mai are o calitate. Transparența.

Totul o să fie postat pe site-ul spitalului spre completa și riguroasa analiză a tuturor.

Sper ca mâine să-l punem în SEAP”, anunță directorul medical.

Mai exact, se externalizează serviciul de gardă al Spitalului. La această licitație pot participa medici care dețin o formă juridică ce le permite să achiziționeze un astfel de serviciu. În acest fel, conducerea Spitalului călărășean orește să rezolve lipsa de medici pentru serviciul de gardă.

Se pare că inițiativa doctorului Belușică și a președintelui CJ Călărași, Vasile Iliuță, este una mai puțin întâlnită în practica spitalelor din România.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide