Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi va beneficia de noi echipamente medicale, cu sprijinul TenarisSilcotub

Pacienţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi vor beneficia de echipamente noi şi  moderne, oferite de compania TenarisSilcotub în urma unui parteneriat cu Consiliul Judeţean Călăraşi.

Astfel, TenarisSilcotub a sponsorizat Consiliul  Judeţean Călăraşi cu suma de 450.000 de lei pentru achiziţia de echipamente medicale menite sa contribuie la creşterea calităţii serviciilor de diagnostic şi îngrijire de care beneficiază pacienţii din Călăraşi. Prima achiziţie făcută din aceste fonduri este un aparat Roentgen mobil, necesar blocului operator de traumatologie-ortopedie din cadrul spitalului. Acest aparat va permite o diagnosticare mai rapidă şi mai facilă, cu un maxim de confort pentru pacienţi.

Tot ca urmare a contribuţiei TenarisSilcotub, în perioada următoare, în dotarea spitalului vor intra un aparat de diagnosticare prin ultrasunete de tip Doppler, util în mai multe specialităţi medicale, un aspirator chirurgical, un cardiotest şi o etuvă, dar şi 17 cărucioare pentru transportul pacienţilor”, a declarat Dr. Dan Romulus SERBAN, managerul spitalului.

,,Tenaris Silcotub a devenit un partener foarte serios al Consiliului Judeţean Călăraşi în lupta comună pentru ridicarea calităţii actului medical.

Mă bucur că am ocazia să le mulţumesc din tot sufletul pentru implicarea domniilor lor în viaţa socială a judeţului Călăraşi.

C.J. Călăraşi rămâne acelaşi partener serios şi împreună cu TenarisSilcotub vom face şi alte surprize călăraşenilor”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Răducu George FILIPESCU.

Pentru TenarisSilcotub, investiţia în sănătate la nivelul comunităţilor locale în care activează este o parte esenţială a programelor sale de dezvoltare socială. „Prin echipa oţelăriei noastre din Călăraşi, suntem parte din această comunitate şi, pentru noi, este un lucru firesc să ne aducem contribuţia la bunăstarea ei”, spune Mirela Mihalcea, coordonator Dezvoltare Socială în cadrul companiei.

Aparatul Roentgen mobil deja achiziţionat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi va deveni funcţional în perioada imediat următoare, odată cu finalizarea procedurilor legale de avizare şi a instruirilor pentru personalul care îl va utiliza, iar colaborarea va continua pentru achiziţionarea tuturor echipamentelor, care vor fi folosite începând de anul viitor.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide