Spitalul Judeţean va concesiona spaţii pentru automate de cafea şi pentru un chioşc

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Pompei Samarian” Călăraşi a solicitat Consiliului Judeţean aprobarea închirierii/concesionării a 8 spaţii, în suprafaţă totală de 8 m.p. (1 m.p. fiecare), aflate în administrarea sa, având ca destinaţie amplasarea a opt automate de cafea, în incinta imobilului şi, de asemenea, închirierea/concesionarea unui teren în suprafaţă de 40 m.p., situat în curtea spitalului, lângă corpul H, în vederea amplasării unui spaţiu destinat activităţilor comercial – alimentare.

Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Pompei Samarian” Călăraşi va realiza venituri suplimentare în urma închirierii spaţiilor, iar automatele de cafea şi suprafaţa de teren destinată activităţilor comercial–alimentare vor deservi bolnavii, aparţinătorii şi cadrele medicale, fără ca aceştia să mai fie nevoiţi să părăsească incinta spitalului.

Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Pompei Samarian” Călăraşi, în calitate de titular al dreptului de administrare, va încheia contractul de închiriere/concesionare şi va încasa, după caz, un procent de 50% din preţul contractului, diferenţa făcându-se venit la bugetul propriu al Judeţului Călăraşi.

Vicepreşedintele CJ Călăraşi, Valentin Barbu, a declarat că Spitalul va stabili preţul de concesiune în cadrul Consiliului de Administraţie, urmând să se întocmească şi caietele de sarcini iar apoi să se scoată la licitaţie.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide