Sportivul CSM Călărași, Jean Cristea, a câștigat Cupa României la Box Tineret

Săptămâna aceasta, la Sighișoara, s-a desfășurat Cupa României la Box Tineret care a aliniat la start 80 de sportivi din toată țara. Sportivul CSM Călărași, Jean Cristea, a câștigat Cupa României la categoria 60 kg.

În finală, Jean Cristea a boxat cu Alexandru Suciu de la Universitatea Cluj, un adversar dificil, foarte puternic. Cristea (multiplu medaliat la Campionatele Naționale de cadeți și juniori, participant la două Campionate Europene, 2014 și 2016) a câștigat meciul prin inteligență și dorință de victorie, demonstrând că e un sportiv de mare viitor.

Antrenorul Secției de Box a CSM Călărași, Valentin Anghel, ne-a declarat că boxul călărășean continuă să facă performanță, deși anul acesta se confruntă cu lipsa finanțării. Acesta face apel la autoritățile locale și județene să asigure finanțarea boxului pentru a se putea asigura condițiile obținerii performanțelor.

„A fost o competiție utilă și foarte benefică, în primul rând pentru că am putut să avem meciuri oficiale. Meciuri pe care, în ultima perioadă, din cauza problemelor financiare cu care ne confruntăm, nu am putut să le facem.

Acestea, în box, sunt foarte importante pentru a face mare performanță, în vederea Campionatului Național care se va desfășura în toamnă, competiție unde ne fixăm că obiectiv locul 1.

10 medalii obținute, anul acesta, de boxerii călărășeni

Boxul din Călărași, chiar dacă acest an, cu siguranță, este cel mai greu din punct de vedere financiar, demonstrează din nou că este unul dintre sporturile fruntașe ale acestui oraș. Am obținut până acum 10 medalii la competițiile oficiale desfășurate în acest an (4 aur, 1 argint, 5 bronz), un sportiv participant la Campionatul European de Cădeți din luna mai și doi sportivi convocați la Lotul Național de Juniori.

Începând cu luna septembrie o să participăm la Campionatele Naționale de tineret, juniori și cădeți, unde cu siguranță vom obține alte medalii pentru Călărași. În octombrie se va desfășoară în Anapa (Rusia) Campionatul European de Juniori, unde doi sportivi ai CSM Călărași, Tavi Dobre și Marco Manea, au șanse reale să reprezinte orașul nostru.

Pentru acest lucru, însă, avem nevoie de susținerea oamenilor implicați în finanțarea sportului călărășean. La secția de box se muncește cu pasiune și dorință de victorie, iar rezultatele obținute au arătat că secția de BOX a CSM Călărași e una dintre cele mai puternice din țara.

Fiți alături de noi și, cu siguranță, nu o să dezamăgim.”, ne-a spus Valentin Anghel, antrenor al Secției de Box a CSM Călărași.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide