Sportivul CSM Călăraşi, Mihai Palaghia, locul II la Turneul Internaţional de Lupte de la Bucureşti

În perioada 12-14 mai a.c. s-a desfăşurat, la Bucureşti, Turneul Internaţional de Lupte pentru juniori 17-20 de ani. În competiţie au fost prezenţi sportivi din 23 de ţări, printre care Rusia, Bulgaria, Norvegia, Suedia, Finlanda, Franţa, Austria, Grecia, Ucraina. CSM Călăraşi a fost reprezentat de luptătorul Mihai Palaghia, component al lotului naţional de juniori, care a reuşit să obţină medalia de argint, la categoria 84 kg, fiind învins de campionul Ungariei.

Aflat la prima participare la un Turneu Internaţional, sportivul călărăşean a obţinut un rezultat remarcabil în faţa unui sportiv foarte puternic, fiind, de altfel, singura medalie de argint pentru lotul României.

Tot anul acesta, Mihai Palaghia a fost medaliat cu aur în cadrul Campionatelor Naţionale de Lupte pentru juniori de la Craiova, dar şi la Campionatul Naţional de Lupte U 23 de la Timişoara, o categorie superioară de vârstă. Mihai Palaghia a fost selecţionat în Lotul Naţional de Lupte pentru Juniori de la Craiova, unde se pregăteşte pentru a reprezenta România la Campionatele Europene de la Dortmund-Germania ce vor avea loc în perioada 27.06 – 02.07.2017.

Prezent la eveniment alături de echipa CSM Călăraşi, directorul clubului, profesorul Dumitru Chirilă, a fost invitat de organizatori să oficieze premierea sportivilor de la categoria 84 de kilograme, acolo unde Mihai Palaghia a luat argintul.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
CJ Călăraşi / A fost semnat actul adiţional 1 al contractului de finanţare pentru achiziţionarea de echipamente pentru situaţii de urgenţă

La jumătatea lunii martie, Consiliul Judeţean Călăraşi încheia un contract, prin programul INTERREG România-Bulgaria, în valoare de 2 milioane euro...

Închide