Stadionul din Călărași a fost introdus pe lista de investiții Euro 2020

Conform cerințelor caietului de sarcini pentru organizarea Euro 2020 în România, pe lângă cele patru stadioane din București care vor fi modernizate (Steaua, Dinamo, Rapid și Arcul de Triumf), FRF trebuie să pună la dispoziție alte câteva arene modernizate situate la o distanță de circa 100 de km de București și la maxim o oră și jumătate de mers de la aeroport.

Pe lângă stadioanele din Alexandria și Târgoviște, care au primit deja finanțare de la CNI, și Călărașiul ar urma să beneficieze de investiții la Stadionul Municipal.

Viceprimarul Viorel Ivanciu, cel care a inițiat acest demers în luna aprilie a acestui an, ne-a declarat că Federația Română de Fotbal a acceptat propunerea municipalității călărășene și a transmis către CNI solicitarea de a introduce stadionul din Călărași pe lista de investiții a Programului Euro 2020.

În acest moment se așteaptă hotărârea privind finanțarea lucrărilor de modernizare, reprezentanții FRF informând Primăria Călărași că CNI a acceptat introducerea bazei sportive în programul Euro 2020.

Pe lângă modernizarea stadionului, proiectul mai cuprinde: „integrarea în stadion a unor săli de sport, terenuri de antrenament, spații de birouri, minihotel, cantina-restaurant-magazine, spații expoziționale.

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Roxana Pațurcă, reconfirmată ca vicelider al grupului PSD din Senatul României

Senatoarea Roxana Pațurcă a fost reconfirmată ca vicelider al grupului PSD în Senatul României și pentru această sesiune parlamentară. De...

Închide