Ştefania Moga: „Categoric, deputatul Iulian Iacomi mă susţine!”

Chiar dacă au existat unele reţineri ale fostului primar al oraşului Lehliu Gară, actualul deputat Iulian Iacomi, în ceea ce priveşte desemnarea Ştefaniei Moga ca şi candidat din partea PSD pentru Primăria Oraşului Lehliu Gară, în cele din urmă, organizaţia judeţeană şi organizaţia locală au decis ca aceasta să se înscrie în cursa pentru fotoliul de primar.

Luni, 8 mai, Ştefania Moga a fost prezentă la Călăraşi unde a susţinut o conferinţă de presă vizavi de nominalizarea sa şi de alegerile parţiale din 11 iunie.

Primarul interimar Ştefania Moga a afirmat că fostul primar Iulian Iacomi o va susţine şi chiar o va sprijini în campania electorală, în ciuda zvonurilor privind un noncombat din partea acestuia sau, mai mult, al unor piedici pe care le-ar putea pune într-o localitate aparţinătoare oraşului Lehliu Gară, acolo unde are mai multă influenţă.

„Categoric da, Iulian Iacomi mă va susţine. Motivul pentru care domnul Iacomi nu este astăzi (n.r. vineri 5 mai) prezent la conferinţa de presă este că acesta se află la Parlament unde a avut şedinţă. Nu este adevărat că domnul Iacomi nu a vrut să fiu eu candidat la Primăria Lehliu Gară. Au fost unele discuţii în interiorul organizaţiei noastre locale, aşa sunt fireşti discuţiile atunci când alegi un candidat, e bine să analizăm totul în profunzime. Nu s-a pus problema că nu mă susţine, cel puţin mie personal, domnul Iacomi nu mi-a spus niciodată că nu mă susţine. Noi am făcut echipă şi în această perioadă şi vom face şi în continuare, cu siguranţă.”, a declarat candidatul la Primăria Lehliu Gară, Ştefania Moga.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide