Strict personal

Sorin Anghel. Personal, consider că handbalul este un sport mult mai spălat decât fotbalul. Nu orice tractorist ajunge să bată mingea pe semicerc, nu oricine este în stare să privească cu sânge rece un sport unde totul se petrece cu o rapiditate uluitoare. Tot personal, iubesc fotbalul, dar nu suficient de mult încât să mă consum atunci când o echipă sau alta are rezultate slabe. Prefer să mă uit la maraton, să urmăresc ciclismul sau să mă întărât la o cursă de biatlon.

La Călăraşi, economia duduie atât de tare încât sportul este susţinut din fonduri publice. Astfel, cei care fac şi desfac sunt primarul Daniel Dragulin şi preşedintele Consiliului Judeţean, Răducu Filipescu. Personal, nu îi cunosc pe cei doi politicieni. Nu ne cunoaştem, nu ne salutăm, nu avem păreri.

L-am auzit pe Filipescu spunând că îşi doreşte ca CSM Călăraşi să evolueze în Liga Naţională de handbal masculin, un buget de 600.000 de euro pe sezon nefiind o problemă. Normal, era să mă revolt, să spun că în judeţ lumea moare de foame, dar nu sunt bătut în cap. Nu spun nici că trebuie mai mult la fotbal. Pentru ce? Pentru unii care de 15 ani se joacă de-a Dunărea Călăraşi?

Nu, nu trebuie să îi căutăm bube negre lui Filipescu. Face bine că susţine handbalul. Călăraşiul spre acest sport trebuie să se orienteze. Iar lucrul acesta trebuie să se petreacă nu pentru că asta e pasiunea celor doi politicieni. Nu Filipescu sau Drăgulin sunt „vinovaţii”, ci juniorii lui Bota, cei care au ieşit vicecampioni naţionali. La fotbal, n-am mai avut rezultate de la jumătatea anilor 90, în vreme ce la handbal curge cu lauri. Ca urmare, e normal ca banii să meargă spre semicerc, nu spre maidan.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide