Surpriză la alegerea viceprimarilor municipiului Călărași

Daniel Drăgulin a depus jurâmântul pentru un nou mandat în fruntea Călărașiului

Deși se preconiza o alianță a PSD și PDS, pentru alegerea viceprimarilor municipiului Călărași, în urma votului exprimat de noul Consiliu Local Călărași, peneliștii Dragoș Coman și Viorel Ivanciu au fost aleși viceprimari. Ambii au obținut câte 15 voturi „pentru” din 21 valide. Cel de-al treilea candidat pe lista celor propuși a fost Marius Dulce, membru PSD, care a obținut doar 11 voturi „pentru” din 21.

Surpriză a fost nu doar întoarcerea la 180 de grade a lui Nicolae Dragu, care anunțase că va face alianță cu PSD-ul, ducându-se cu aceștia chiar și la Mânăstirea Crucea de Leac pentru a consfinți înțelegerea, ci și cele două voturi care au venit de la PSD pentru Ivanciu și Coman. Conform numărului de consilieri ai celor două partide, PNL 10 consilieri, PDS 3 consilieri, Coman și Ivanciu ar fi trebuit să obțină 13 voturi, însă au mai primit două și de la PSD. Deși inițial Nicolae Dragu spusese că își dorește funcția de viceprimar, în cadrul ședinței de constituire acesta s-a recuzat când a fost propus.

Înainte de alegerea viceprimarilor, consilierii locali au depus jurământul în prezența prefectului județului, George Iacob.
Lista noilor consilieri locali:
Ivanciu Viorel – PNL
Kosztelnic Cătălin – PNL
Coman Dragoș Florin – PNL
Croitoru Camelia – PNL
Jipa Alina – PNL
Oprea Ionel – PNL
Purcărea Daniel Florin – PNL
Romilă Andrei – PNL
Bratu Sandra Teodora – PNL
Toneanu Florentina Oana – PNL
Dulce Marius Grigore – PSD
Jilăveanu Ciulinaru Denisa Carmen – PSD
Chiriță Alexandru – PSD
Balica Georgeta – PSD
Mândruțescu Silvia Georgeta – PSD
Stoian Gheorghe – PSD
Dinu Florian – PSD
Ariciu Dumitru – PSD
Dragu Nicolae – PDS
Buzea Mircea Romeo – PDS
Filimon Carmen – PDS

În cadrul aceleași ședințe de Consiliu Local, primarul Daniel Drăgulin a depus jurământul pentru noul mandat 2016-2020. „Jur să respect Constituția și legile țării și să fac cu bună credință tot ceea ce stă în priceperile mele și în puterea mea pentru binele locuitorilor municipiului Călărași. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”

 

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide