Surpriză!!! Liviu Muşat chiar exclude o candidatură la şefia PSD

Deşi unele aspecte ale discursului său, privind susţinerea actualei echipe şi implicarea în reorganizarea partidului, din cadrul conferinţei municipale de alegeri de duminica trecută, au fost interpretate de o parte a presei ca o posibilă candidatură pentru şefia PSD Călăraşi, şi chiar dacă unii dintre pesedişti au marşat şi ei pe această idee, Liviu Muşat anunţă public pe contul său de facebook că nu are nici cea mai mică intenţie să candideze.

„Aduc pe această cale mulţumiri tuturor colegilor (dacă într-adevar sunt sau este vorba doar de colegi între ghilimele…) în a căror viziune aş fi o variantă de conducător al organizaţiei PSD Călăraăi! Este o ipostază care trebuie să onoreze pe oricine, deci şi pe mine! Cu toată responsabilitatea afirm aici şi oriunde că aceasta ipostază nu se regaseşte printre planurile mele. Nu îmi doresc şi nu îmi propun această înaltă onoare şi, prin urmare, nu voi participa la această competiţie. Cu colegialitate şi recunoştinţă, Liviu Muşat.”

Odată lămurită situaţia privind această candidatură, Dan Şova poate răsufla uşurat, postul de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Călăraşi nu mai este ameninţat de nimeni, astfel că după 6 aprilie poate rupe norii la Călăraşi.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide