Surse/Prefectul George Iacob, pe lista de candidați a PSD Călărași la parlamntare

Prefectul George Iacob își dorește să ajungă deputat. Acesta ar fi depus la sediul PSD Călărași, partidul care l-a propulsat în funcția de prefect, solicitarea de a candida la Camera Deputaților.

Conform mai multor surse, pe lista cu care PSD se va prezenta în iarnă la alegerile parlamentare se va afla și actualul prefect George Iacob.

Cel mai probabil acesta va ocupa poziția a doua după Dumitru Coarnă, vicepreședinte al Sindicatului Național al Polițiștilor, persoană ce a fost trimisă de la centru să candideze la Călărași.

 

1 Comentariu

  1. Alecsandru BOBOC
    13 octombrie 2016 - 13:31

    Domnule Marius Lotrea, Dumitru COARNA este locuitor al judetului Calarasi din anul 1989. In perioada 1989/1992 a fost locuitor al comunei Vlad Tepes, perioada in care a lucrat ca ajutor sef post in aceasta localitate. Din anul 1992 si pana in anul 2000 a fost locuitor al comunei Lupsanu, localiatate in care a lucrat ca sef de post de politie. In anul 2000 si/a cumparat apartament in mun. Calarasi/zona Orizont, unde are domiciliul NEINTRERUPT, pana in ziua de astazi, chiar daca a locuit flotant si in comuna Gradistea in perioada 2003/2010 cand a activat ca sef de post in aceasta localitate. Datorita cunostintelor sale juridice si competentelor care il recomanda pentru o astfel de functie in parlamentul Romaniei, fara sa mai vorbim de notorietatea sa publica, domnul Coarna NU ESTE TRIMIS DE LA CENTRU. Este calarasean autentic. Daca PSD va avea inspiratia sa il desemneze pe una din listele pentru camera deputatilor sau pentru senat, dupa cate il cunosc, va asigur ca va fi un mare castig pentru locuitorii judetului nostru.

    Raspunde

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide