Taxi și Bambi concertează la Călărași de „Ziua Îndrăgostiților”

Consiliul Județean Călărași și Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași vă invită să celebrați Valentine’s Day (Ziua Îndrăgostiților) alături de artiști interpreți de muzică usoară îndrăgiți.

Vineri 14 februarie 2020, începând cu ora 18.00, pe scena Sălii Barbu Știrbei a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași Trupa Taxi vine să sarbătorească alături de călărășeni „Primii 20 de ani” de muzică, și veți putea asculta hituri precum „Cele două cuvinte”, „Ești iubibilă”, „Jumătatea mea”, „Mi-e dor și doare”.

Tot vineri 14 februarie le veți putea revedea și reasculta pe Raluca și Denisa, surorile din trupa Bambi cu melodii îndrăgite de dragoste precum “Imi cânt iubirea”, “Vezi-ți de inima mea”, “Desculți”, dar și melodia care le-a făcut cunoscute, „Doi Ochi Căprui”.

Biletele se găsesc la Casa de Bilete a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași. Prețul unui bilet este 50 de lei.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide