Tineri absolvenţi, repartizaţi la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Călăraşi

Începând din data de 23 septembrie, a.c., şase subofiţeri absolvenţi ai Şcolilor Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni şi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani s-au alăturat echipei jandarmilor călărăşeni.

În perioada următoare, noii colegi vor urma, sub directa îndrumare a tutorilor profesionali, un program de pregătire pe parcursul căruia vor cunoaşte specificul misiunilor şi activităţilor ce revin inspectoratului în zona de competenţă, concomitent cu executarea misiunilor specifice, dar şi aspecte privind modul de comunicare în relaţia cu cetăţenii pe parcursul executării misiunilor.

Tinerii subofiţeri, care au primit la absolvire gradul de sergent major, au fost încadraţi la structura de ordine publică, urmând să ocupe funcţii de subofiţer operativ.

Conducerea Jandarmeriei Călăraşi i-a asigurat pe aceştia de tot sprijinul, i-a felicitat şi le-a urat succes în activitatea pe care o vor desfăşura în cadrul unităţii.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide