Tinerii liberali s-au pus în mișcare

Sâmbătă, 9 aprilie, Organizația Municipală Călărași a Tineretului Național Liberal a dat startul unor acțiuni menite să promoveze mișcarea în rândul tinerilor, și nu numai. Evenimentul intitulat ”Mișcarea, un stil de viață sănătos!”, organizat în Parcul Dumbrava din municipiul Călărași s-a dovedit a fi un succes.

Pe parcursul câtorva ore, tinerii liberali au făcut mișcare alături de un antrenor de aerobic, dar și de copiii și călărășenii prezenți în parc. Pe lângă mișcare, distracția a fost și ea la ordinea zilei, acțiunea tinerilor liberali urmând a fi repetată în weekendurile viitoare, cu noi surprize.

Alături de Organizația Municipală Călărași a TNL, condusă de copreședinții Sandra Teodora Bratu și Andrei Romilă, s-au aflat și primarul Daniel Ștefan Drăgulin și Dragoș Coman, candidat al PNL la funcția de viceprimar al municipiului Călărași.

Sandra Teodora Bratu

Andrei Romilă,

Copreședinți TNL Municipiul Călărași

„Mișcarea în viața noastră aduce beneficii multiple pentru corp și minte, asa cum spune și proverbul “Mens sana in corpore sano!”.

Indiferent de natura lui, sportul aduce încredere în sine, oferă o motivație suplimentară pentru atingerea obiectivelor, eliminând totodată efectul stresului, îmbunătățind rezistența fizică și concentrarea psihică.

Mă bucur că am participat la acțiunea de astăzi “Mișcarea, un stil de viață sănătos!” și că împreună ne-am pus în mișcare.”, a declarat Sandra Teodora Bratu, copreședinte TNL Municipiul Călărași.

„Acțiunea s-a dovedit una de succes, călărașenii prezenți arătând că iubesc natura și mișcarea. Ni s-a alăturat domnul primar, prezența acestuia încurajând acțiunile viitoare de acest tip.”, a declarat Andrei Romilă, copreședinte TNL Municipiul Călărași.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide