Tinerii progresiști s-au reunit la Poiana Brașov/Cine a fost prezent din Călărași

Vineri și sâmbătă, la Poiana Brașov, a avut loc reuniunea națională a organizațiilor de Tineret, Studenți și elevi ale UNPR. Din Călărași au fost prezenți Florin Simion-președintele Organizației Județene de Tineret a UNPR, Răzvan Mitea-președintele Organizației Municipale de Tineret a UNPR Călărași și Cezar Ispir-președintele Organizației Județene de Elevi a UNPR Călărași. Alături de aceștia s-au aflat și seniorii Daniel Drăgulin-coordonator al Regiunii Sud Muntenia al UNPR, Aurel Niculae-președinte al Organizației Județene a UNPR Călărași și Alexandru Buricea-prim-vicepreședinte al UNPR Călărași.

Pe pagina sa de Facebook, Daniel Drăgulin a postat, ulterior prezenței sale în cadrul reuniunii tinerilor din UNPR, sâmbătă, 14 martie, următoarele: ”Așa cum într-o familie copiii sunt cei care creează acea legătură trainică de care e nevoie pentru a fi o familie puternică, la fel și în organizațiile de partid tinerii sunt cei care dau prospețime, suflu, energii pozitive, lucruri care întăresc organizațiile.

E lăudabil că UNPR are în rândul său tineri, studenți și elevi valoroși. Ceea ce s-a întâmplat în acest weekend, sub coordonarea Organizației naționale de tineret, arată că UNPR are valori tinere ce pot deveni politicieni de nădejde care să ducă mai departe politica partidului.

Să avem încredere în ei, să-i sprijinim și să-i îndrumăm pentru a deveni schimbul de mâine din partid.

Și UNPR Călărași are organizații puternice de tineret, studenți și elevi, în care am toată încrederea. Pentru a pregăti viitorul politic al organizației trebuie să le fim alături și să-i susținem ori de câte ori va fi necesar”.

Etichete:

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
16 Martie 2015/Horoscop

Berbec Începutul săptămânii te poate pune pe drumuri. Fie că eşti nevoit să vizitezi o rudă sau un prieten care...

Închide