Traficant de droguri reţinut de poliţiştii călărăşeni

Peste 900 de grame de cannabis au fost ridicate de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Călăraşi, în urma a 3 percheziţii domiciliare. O persoană a fost reţinută şi ulterior arestată preventiv.

La data de 19 iulie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Călăraşi, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, au efectuat 3 percheziţii în Bucureşti.

În urma activităţilor efectuate, poliţiştii au surprins în flagrant delict un bărbat, de 31 de ani, în timp ce comercializa cannabis în interiorul locuinţei.

Totodată, poliţiştii au ridicat 908,52 grame de cannabis, 2,17 grame de MDMA, 5 cântare electronice de precizie, 5 telefoane mobile, 2 grindere folosite la mărunţirea drogurilor, o râşniţă electrică şi 200 de lei.

Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind arestat preventiv.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
ADI ECOAQUA | Studiul de fezabilitate pentru dezvoltarea infrastructurii de apă potabilă şi apă uzată în judeţele Călăraşi şi Ialomiţa a fost finalizat

În urma prezentării variantei iniţiale a SF-ului către UAT-urile membre ale Asociaţiei au avut loc revizuiri ale acestuia, ajungându-se la...

Închide