Trei minore obligate să se prostitueze pe A2, în zona benzinăriilor

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Călărași şi procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Călărași, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au efectuat 5 percheziții la persoane bănuite de comiterea de infracțiunilor de trafic de minori,, proxenetism și constituirea unui grup infracțional organizat. Cinci persoane au fost arestate preventiv.

La data de 12 septembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Călăraşi, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, au efectuat cinci percheziții în orașul Lehliu-Gară, județul Călărași și localitățile învecinate.

Din cercetări a reieşit că, începând cu luna februarie 2017, cinci persoane ar fi constituit un grup infracțional organizat, specializat în trafic de minori, prin exploatare sexuală și proxenetism. Membrii grupării ar fi înlesnit practicarea prostituției a trei tinere, în zona stațiilor de alimentare carburanți situate pe autostrada A2.

În cauză, au fost efectuate cinci percheziții domiciliare și au fost puse în aplicare 12 mandate de aducere.

Față cinci persoane, trei bărbați și două femei a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic de minori, complicitate la trafic de minori, proxenetism și constituirea unui grup infracțional organizat.

La data de 13 septembrie a.c., Tribunalul Călăraşi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor în cauză, aceștia fiind depuși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Călăraşi.

Acțiunea  a beneficiat de sprijinul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, Inspectoratului de Poliție Județean Călărași și Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide