Tronsonul Drajna – București, al autostrăzii A2, este închis

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Călărași a anunțat că autostrada A2 este închisă pe tronsonul Drajna – București din cauza depunerilor de polei.

Meteorologii au emis cod galben de ploaie cu depuneri de polei pentru partea estică a județului Călărași: Călărași, Modelu, Borcea, Dragalina, Dor Mărunt, Roseți, Perișoru, Ciocănești, Grădiștea, Jegălia, Cuza Voda, Independența, Lupșanu, Dorobanțu, Unirea, Dragoș Vodă, Alexandru Odobescu, Vlad Țepeș, Ștefan Vodă, Vâlcelele, Ulmu, Dichiseni.

Se vor semnala precipitații predominant sub formă de ploaie ce determină depuneri de polei.

Primăria Călărași a mobilizat de la primele ore echipajele de Serviciul Public Pavaje Spații Verzi și ale Urban pentru a arunca material antiderapant.

Acțiunea operatorului URBAN a început cu zona Serviciului de Ambulanță și a Spitalului Judetean de Urgență Călărași, continuă cu zona centrală, cu zonele aglomerate, cât și acolo unde situația o impune.

Totodată, material antiderapant este împrăștiat pe trotuare și in stațiile de autobuz de angajații Serviciului Public Pavaje Spații Verzi.

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide