TSD Călăraşi/Marius Sbârcea:”Avem datoria de a fi mai aproape de oameni”

“Avem în faţa noastră noi provocări şi în principal datoria de a nu dezamăgi electoratul care ne-a acordat încrederea. Avem datoria de a intensifica munca politică, de a consolida organizaţiile noastre de tineret sub aspectul organizării şi mai ales al militantismului. Avem datoria de a fi mai aproape de oameni, de a discuta mai mult cu cei care ne-au dat votul şi de explica mult mai mult situaţia dificilă în care partidul nostru și-a asumat guvernarea” Aşa şi-a început discursul preşedintele reales al TSD Călăraşi, Marius Sbârcea, la Conferinţa de alegeri care a avut loc vineri, 25 septembrie 2015.

În prezenţa europarlamentarului PSD, Claudia Ţapardel, a secretarului general al TSD, Gabriel Petrea, a preşedintelui PSD Călăraşi, Dan Eugen Cristodor dar şi a preşedintelui Organizaţiei Municipale, Marius Dulce, tinerii social democraţi din judeţ şi-au ales liderul. Prezenţi la eveniment invitaţii: Florin Manole – Preşedinte LMTSD, Adrian Rândunică  – Preşedinte TSD Brăila, Doru Iamandi  – TSD sector 1, Bogdan Bănuţ – Preşedinte executiv Organizaţia Judeţeană Tulcea au vorbit tinerilor despre rolul important al TSD la nivelul întregii structuri politice a Partidului Social Democrat.

Biroul de presă al PSD Călăraşi

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Despre PROGRAME DE FINANŢARE şi PROIECTE în cadrul unei videoconferinţe româno-bulgare

Cea de-a treia videoconferinţă, având tema "PROGRAME DE FINANTARE si PROIECTE", se incadreaza in seria de evenimente demonstrative organizate in...

Închide