TU – 40 Network/Senatorul Roxana Pațurcă participă la reuniunea transatlantică a tinerilor politicieni de la Washington

În perioada 6 – 9 mai a.c. are loc în capitala Statelor Unite ale Americii, Washington DC, cea de a doua reuniune a Rețelei transatlantice a politicienilor sub 40 de ani (Transatlantic Under 40 (TU-40) Network). Inițiativa constituirii acestui grup al tinerilor politicieni de pe cele două maluri ale Atlanticului a aparținut europarlamentarului român Victor Negrescu (S&D).

Printre cei 5 parlamentari români (câte unul de la fiecare partid parlamentar), care au făcut deplasarea în capitala Statelor Unite, se află și senatorul călărășean Roxana Pațurcă, vicelider al grupului PSD din Senatul României.

Rețeaua transatlantică a politicienilor sub 40 de ani reunește aproape 100 de eurodeputați, în jur de 40 de legiuitori federali americani și mii de membri ai parlamentelor naționale din statele Uniunii Europene și din SUA.

Delegația PE va avea întrevederi bilaterale cu membri ai Congresului SUA. Tinerii parlamentari europeni vor discuta despre teme de interes comun cu reprezentanți ai Legislativului federal al statului Maryland. Pe lângă contactele de natură politică, vor exista și discuții cu ONG-uri recunoscute peste Ocean, așa cum este Institutul Democrat Național sau Institutul Republican Internațional, dar și cu reprezentanți ai mediului economic pe teme de dezvoltare economică și comerț transatlantic.

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide