Tudor(ISJ Călărași):Prof.Nela Ciutacu nu mai este directoarea Colegiului Agricol ”Sandu Aldea”

Conform informațiilopr furnizate de inspectorul general școlar al IȘJ Călărași, prof.dr. Constantin Tudor, directorul Colegiului Agricol ”Sandu Aldea” din municipiul Călărași, profesoara Nela Ciutacu a fost înlocuită din funcție.

”Azi de dimineață (n.r.15 martie 2016) am mai schimbat o doamnă directoare din Călărași, întâmplător membră PSD, este vorba de doamna Nela Ciutacu de la Colegiul Agricol ”Sandu Aldea”, de astăzi nu mai e directoare. Domnul Ministru a primit un memoriu din partea unui grup de salariați, iar domnul Ministru mi-a trimis acest memoriu mie personal. O echipă de la IȘJ a verificat tot ceea se reclama acolo. Tot ce scria în acel memoriu s-a dovedit a fi adevărat, motiv pentru care nu am ezitat în această decizie. Este vorba de depistarea unor greșeli manageriale, din punct de vedere administrativ și financiar, pe scurt s-a interpretat un spațiu public ca o proprietate personală. Consiliul de Administrație mi-a validat propunerea în unanimitate”, a precizat Tudor în cadrul unei conferințe de presă.

În locul fostului director a fost numit cu delegație, până la susținerea concursului, adjunctul instituției, prof. dr. Adrian Melente.

1 Comentariu

  1. kristina
    15 martie 2016 - 18:35

    Penibil. Nesimtire crasa. Nu.i e rusine sa improaste cu noroi ca sa.si justifice aranjamentele dubioase. Unde era incoruptibilul!

    Raspunde

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide