Uite, vine Moş Crăciun! – Serbare şcolară la Dichiseni

Mircea Brânduşă. În apropierea Sfintei Sărbători a Naşterii Domnului, în spiritul respectării tradiţiilor, a obiceiurilor şi a datinilor româneşti, precum şi a bucuriei şi a generozităţii, primăria şi Consiliul Local Dichiseni l-au ajutat şi anul acesta pe  Moş Crăciun să ajungă în instituţiile de învăţământ din comună.

Toţi copiii de la grădiniţe şi clasele I – VIII din comună au avut posibilitatea de a-l primi cu poezii şi cântece de colinde pe Moş Crăciun. Acesta a fost însoţit şi ajutat de ajutoarele sale şi de reprezentanţi ai primăriei. Moş Crăciun a sosit, spre voioşia celor prezenţi, încărcat cu daruri, pe care le-a împărţit cu mult drag tuturor.

Iulian Radu, primarul comunei Dichiseni, mulţumeşte pe această cale tuturor celor care au sprijinit financiar acest eveniment şi a dat posibilitatea Moşului de a sosi la  toţi copiii care au fost cuminţi şi ascultători.

Venirea lui Moş Crăciun este întotdeauna pentru copiii din comuna Dichiseni un eveniment mult aşteptat, simbolizând bucuria primirii darurilor, zâmbete de fericire şi speranţe de bine pentru anul care urmează. „Prin serbarea şcolară închinată celei mai mari sărbători a creştinătăţii – Naşterea Mântuitorului nostru Iisus Hristos, am încercat să sensibilizez părinţii, creându-le o zi specială, o zi de sărbătoare. Sunt convins că asemeni stelelor care luminează bolta cerească în nopţile  senine,micii şcolari şi elevi vor căuta să lumineze sufletele şi cugetul părinţilor lor”, a precizat primarul Iulian Radu.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Scrisoare către Moş Crăciun!

Mircea Brânduşă. L-am rugat pe Moş Niculae să pună o vorbă bună, ştie el unde, astfel încât să pot deveni...

Închide