Un autoturism s-a răsturntat pe strada Locomotivei/Victimele au fost transportate la Spital

Un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași a intervenit rapid pentru acordarea primului ajutor în cazul a două  persoane, care au suferit traumatisme în urma unui accident rutier, după ce autovehiculul în care se aflau s-a răsturnat.

În data de 07.09.2016, ora 01.35, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza municipiului, pe strada Locomotivei, la un accident rutier soldat cu două victime, după ce autoturismul (înmatriculat în Bulgaria) în care se aflau aceștia s-a răsturnat pe carosabil.

La sosirea echipajului de intervenţie la locul accidentului, au fost identificate două victime, ambele de sex masculin, iar starea acestora era următoarea: – C.B.(conducător auto), în vârstă de 35 de ani, prezenta traumatism cranio-cerebral nivel zero cu risc și M.Ș. (pasager dreapta față), în vârstă de 42 de ani, conștient, care prezenta traumatism și plagă de aproximativ 4 centimetri la nivelul membrului superior stâng, dar și multiple excoriații la membrele inferioare.

Conducătorul auto a primit îngrijiri din partea echipajului SMURD, care i-a aplicat guler cervical, i-a  administrat oxigen și l-a transportatla Unitateade Primiri Urgențe a Spitalul Județean Călărași.

Pasagerul din partea dreaptă față a primit îngrijiri din partea paramedicilor SMURD, care i-au efectuat hemostază și i-au aplicat pansament compresiv, după care acesta a refuzat să fie transportat la UPUCălărași.

 

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide