Un copil de șapte ani a provocat un incendiu de proporții la Gruiu

Pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenție Budești au acţionat pentru stingerea incendiului cu o autospecială de capacitate mărită timp de aproximativ 35 de minute, lichidând arderea în limitele găsite.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompieri la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de jocul cu chibriturile al unui copil în vârstă de 7  ani.

În data de 07.10.2016, ora 10.53, un echipaj specializat de stingere din cadrul Gărzii de intervenție Budești a fost solicitat să acţioneze pe raza localităţii Gruiu, pentru stingerea unui incendiu de plante furajere, care se manifesta violent într-o  gospodărie, proprietate individuală, aparţinând lui E. M.

La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta cu flacără i cu fum dens la depozitul de plante furajere, existând risc de extindere la celelalte anexe și  bunuri materiale aflate în imediata vecinătate.

Pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenție Budești s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 35 de  minute.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompieri militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de jocul cu chibriturile al unui copil în vârstă de 7 ani, lăsat nesupravegheat în gospodărie, în apropierea depozitului de plante furajere.

În urma incendiului au ars aproximativ 2000 kg de plante furajere, 40 de baloți de paie și 50 de snopi de coceni, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de circa 5000 de lei.

Exista pericolul ca arderea să se extindă la alte bunuri materiale aflate în imediata apropiere și chiar la casa proprietarei, însă pompierii militari au intervenit prompt şi au lichidat incendiul în limitele găsite, salvând bunuri materiale în valoare de aproximativ 50.000 de lei.

Etichete:

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide