Un nou RECORD NAŢIONAL pentru CSM Călăraşi

Sportivul Samuel BUCŞĂ, atlet al Clubului Sportiv Municipal Călăraşi, antrenat de profesorul Virgil COSTACHE, a confirmat, la Campionatele Naţionale de Atletism, juniori II, din 24.06.2017, forma excepţională în care se află, obţinând, pe stadionul Nicolae Dobrin, din Piteşti, medalia de aur şi un nou record naţional la săritura în lungime, cu o performanţă remarcabilă, respectiv cu o săritură de 7.63 m. De menţionat că acest rezultat reprezintă al treia rezultat mondial al sezonului.

Până în 2016, când era legitimat la CSS Călăraşi, cel mai bun rezultat al său a fost de 6,56 m. După o perioadă de 8 luni, timp în care a fost accidentat, sportivul a trecut la CSM Călăraşi, împreună cu antrenorul său, unde a reuşit să îşi îmbunătăţească semnificativ performanţa anterioară cu aproape un metru, sărind 7,45 m. Samuel, la doar cele 65 kilograme ale sale, face genuflexiuni cu haltera de 160 kg pe umeri, din spusele directorului CSM, Dumitru Chirilă.

După medaliile de aur obţinute în anul 2017 la CN de Juniori 2, dar şi de Juniori 1 şi după aurul de la Campionatele BALCANICE 2017, unde s-a impus cu o săritură de excepţie de 7.45 m, tânăra speranţă a atletismului românesc a reuşit o performanţă de-a dreptul surprinzătoare prin noul record naţional de 7.63 m, care îl recomandă pentru Campionatele Mondiale de Atletism, juniori 2, programate în perioada 12-16.07.2017 la Nairobi- Kenia.

Prof. Dumitru Chirilă, director CSM Călăraşi: „Ne bucură enorm noile performanţe ale foarte tânărului nostru atlet Samuel BUCŞĂ. Avem multă încredere în talentul şi în capacităţile sale de mobilizare la competiţiile importante şi sperăm că, bine pregătit şi condus de antrenorul său, dl. prof Virgil COSTACHE, va reuşi o clasare deosebită la Campionatele Mondiale de Atletism din Kenya, competiţie majoră unde va fi însoţit de reputatul nostru antrenor, prof. Virgil COSTACHE.”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Gheorghe Dobre: „În acest mandat finalizăm tot ce înseamnă reabilitare drumuri, reţele de apă şi canalizare, modernizare şcoli şi grădiniţe”

Gheorghe Dobre, alias Sandu Bărbosu, este primar al comunei Modelu din 2004, fiind acum la al patrulea mandat consecutiv. Acesta...

Închide