Un tânăr din Bangladesh, fără drept de şedere, depistat în Lehliu Gară

Poliţiştii de imigrări din Călăraşi, în urma unei acţiuni întreprinse pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor, au depistat în situaţie ilegală, un bărbat din Bangladesh.

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări al judeţului Călăraşi împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului judeţean de Jandarmi Călăraşi, au desfăşurat la data de 20 septembrie 2019, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza judeţului Călăraşi .

În cadrul activităţilor întreprinse, poliţiştii de imigrări au depistat pe raza oraşului Lehliu – Gară un cetăţean străin de 24 de ani, din Bangladesh, care se afla în şedere ilegală.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că străinul a intrat legal în România şi a obţinut un drept de şedere temporară în scop de muncă, iar ulterior i-a fost revocat dreptul pentru neîndeplinirea condiţiilor acordării.

Cu ocazia audierii, străinul a solicitat obţinerea unei forme de protecţie internaţională din partea statului român şi a fost îndrumat către Centrul Regional de Proceduri şi Cazare  pentru Solicitanţii de Azil Giurgiu, unde va parcurge procedura de azil.

Acţiunile desfăşurate de poliţişti urmăresc asigurarea ordinii şi siguranţei cetăţeanului prin exercitarea unui control permanent asupra respectării legalităţii şederii în România a străinilor, precum şi combaterea migraţiei ilegale şi a muncii nedeclarate.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide