UNPR/Croitoru: ”Până în aprilie 2016 ne propunem să avem 8.000 de membri în municipiul Călărași”

Noul președinte interimar al Organizației Municipale Călărași a UNPR, Camelia Croitoru, a precizat, într-o întâlnire cu media locală faptul că restructurarea organizațiilor ”speciale” la nivel de municipiu s-a încheiat și că urmează un nou proces, acela al întăririi organizațiilor pe secții de votare. ”Așa cum am promis, de două săptămâni lucrăm la restructurarea organizațiilor speciale din cadrul partidului, mă refer la cele de tineri, de femei, de pensionari, de elevi și am reușit să le facem pe toate. Am restructurat Biroul Local, în sensul că l-am lărgit, avem mai mulți membri decât în statut. Ca plan imediat următor avem, de gând să pornim de unde va de jos, de la organizațiile de pe secțiile de votare, pentru că numai așa ne putem atinge acel target. Și vreau să vă spun că organizația municipală are ca target până în aprilie 2016 să avem 8.000 de membri și eu îmi doresc să depășim acest target. Acum avem 500 de membri și suntem convinși că îl putem atinge fără probleme”, a declarat Croitoru.

Președintele Organizației Municipale Călărași a UNPR a mai adăugat faptul că din cei 500 de membri cât numără filiala la acest moment, 90% provin din PNL, fiind acei oameni care au construit, în 2010, alături de primarul Daniel Drăgulin, organizația municipală liberală și care au ales să-l urmeze în UNPR.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Întâlnire regională a UNPR, la Călărași, la finele lunii martie

Coordonatorul Regiunii Sud Muntenia al UNPR, primarul municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, a anunțat, într-o conferință de presă, faptul că,...

Închide