UNPR/Drăgulin: „Am îndeplinit în proporţie 97,17% constituirea de organizaţii în toate localităţile din Regiunea Sud Muntenia”

Coordonatorul UNPR pe Regiunea Sud Muntenia, primarul municipiului Călăraşi, Daniel Ştefan Drăgulin, a organizat, în perioada 16-17 octombrie, la Alexandria, o întâlnire cu toate cele şapte judeţe din regiune, la care a participat şi conducerea centrală a partidului. Într-o întâlnire cu mass-media din Călăraşi, Daniel Drăgulin, a vorbit despre cele mai importante chestiuni analizate pe parcursul celor două zile, precizând că în Regiunea Sud Muntenia au fost constituite organizaţii UNPR în 97,17% din localităţi.

„La Alexandria s-a analizat activitatea Regiunii Sud Muntenia, respectiv a judeţelor care fac parte din aceasta, cu privire la îndeplinirea sarcinilor trasate de Biroul Politic Naţional. Toţi preşedinţii de organizaţii judeţene au vorbit despre realizările lor. Am îndeplinit în proporţie 97,17% constituirea de organizaţii în toate localităţile din regiune şi aproximativ 41% targetul de membri de partid. De asemenea, au fost enumerate şi acţiunile pe care organizaţiile judeţene le-au desfăşurat de la ultima întâlnire regională, obiectivul acestor acţiuni fiind cunoaşterea de către cetăţeni a partidului, a activităţilor acestuia de la nivel central şi local, promovarea UNPR şi a realizărilor din punct de vedere parlamentar ale partidului. Toată lumea a fost de acord că se putea şi mai bine, puteam avea 100% constituite organizaţiile, dar toţi au spus că e bine să ne consolidăm poziţia şi să ne mărim numărul de membri. Domnul preşedinte Gabriel Oprea mi-a mulţumit pentru activitatea desfăşurată, ne-a sfătuit să ne axăm pe organizaţiile de tineret, de femei, de seniori, fiecare fiind un vector de imagine în ceea ce priveşte viitoarele alegeri. Vom avea şi o întâlnire, în decembrie, la nivel naţional”, a precizat coordonatorul Regiunii Sud Muntenia a UNPR.

1 Comentariu

  1. Mihai
    26 octombrie 2015 - 21:47

    Partidul asta este cea mai mare mizerie alaturi de psd si alde, nu a participat niciodata singur in alegeri si ma apica o sila cumplita de tara asta si de oamenii astia carora le place sa se lase calcati in picioare, umiliti efectiv si batjocoriti de astfel de specimene politice care nu reprezinta nimic de fapt, nu au decat un singur ideal, acela de a fura, de a se imbogati, de a fi doar la putere pt privilegii personale, oameni dealtfel bolnavi efectiv, fara substanta, fara calitate, fara educatie, niste profitori de cea mai joasa speta care trebuie sa indeplineasca norma de bovine membrii de partid , sa fie multi, sa fie puternici si promovati de acest de acesti asa zisi ziaristi care stim cu totii cat de profitori sunt !!!

    Raspunde

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide