Unul şchiop, altul chior, restul morţi

Sorin Anghel. 53-6, cu acest scor a câştigat CSM Călăraşi primul meci din actuala ediţie a Diviziei A la handbal masculin. Am scris bine. Nu este greşeala de tipar. Cu acest scor de rugby s-a încheiat partida pe care elevii lui Sabin Dacău au disputat-o împotriva celor de la HCM Câmpina.

Adversarul s-a prezentat comic la Sala Polivalentă din Călăraşi. O echipă de fotbal din Liga Tractoriştilor e lux în comparaţia cu formaţia prahoveană. Unul dintre jucătorii oaspeţilor era încălţat cu o pereche de ghete de fotbal destinate jocului de teren sintetic. Portarul a purtat o pereche de ochelari de ceaţă pe toată durata jocului. Spectacol total! Eficienţa în atac a fost una de povestit nepoţilor. Din minutul 13 până în minutul 56, mingea nu a intrat în poartă Călăraşiului. A fost că în filmele cu proşti. Stan şi Bran e tragedie greacă. Evident, după un asemenea succes răsunător, elevii lui Sabin Dacău s-au instalat pe prima poziţie în clasament. Aseară, după închiderea ediţiei, se va fi disputat meciul din etapa a doua cu CSM Ploieşti, iar mâine, de la ora 12:00, la Bacău se joacă deja pentru runda a treia, contra celor de la Ştiinţa II Bacău. Partida nu este una tocmai uşoară, mai ales că rivalii de la HC Vaslui vor veni la „indirectă”.

Înaintea jocului cu HCM Câmpina, pivotul Ghiţă Roman, venit în această vară de la CSM Ploieşti, s-a despărţit de CSM Călăraşi. El a ales să joace pentru Pandurii Tg. Jiu, formaţie ce evoluează în Liga Naţională, cu şanse mari de a se califica în play-off. „Am avut o înţelegere cu el de la început. Ne-a spus că nu vrea să joace în Divizia A şi l-am lăsat să meargă la Tg. Jiu. Ne-a zis de multă vreme că are ofertă de acolo. L-am lăsat să se ducă pentru a ne încadra în buget, în primul rând. Apoi, prin această plecare, juniorul Voinea va avea mai multe şanse să joace. El este foarte talentat, are potenţial şi ar fi păcat să îl ţinem în tribună”, a explicat antrenorul Sabin Dacau.

Lipsa lui Roman nu se va simţi în jocul echipei. Pârâianu are suficientă experienţă pentru ca totul să meargă perfect, iar Voinea stă la Călăraşi pentru că are de la cine să înveţe handbalul adevărat. Este posibil ca echipa de acum să promoveze. Aşa e în program. Dacă nu se întâmplă asta, se va alege praful. În acest moment, presiunea cea mai mare este pe echipa de handbal. Tot judeţul vorbeşte despre salariile mari ale jucătorilor. Se spune deja că CSM Călăraşi va scăpa de secţia de handbal dacă nu va câştiga meciul de la Vaslui, din noiembrie.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide