Vă rugăm, nu repetaţi istoria!

Sorin Anghel. Săptămâna trecută, Dunărea Călăraşi a câştigat meciul cu numărul trei din actuala ediţie de campionat. Elevii lui Mirel Condei au reuşit să lege trei victorii şi se mândresc că astăzi se face o lună de când au primit ultimul gol.

Victoria de la Feteşti, cu 4-0, a fost obţinută în stil de echipă mare. Călărăşenii nu au arătat mare lucru, dar au speculat fiecare greşeală a adversarului. Acest lucru a fost posibil, în primul rând, pentru că portarul Gabriel Popa a prins o zi mare. Ialomiţenii şi-au turnat singuri plumb în ghete şi i-au băgat pe cei de la Dunărea cu forţa în joc. Mai întâi, un autogol al Rapidului a dat putere Călăraşiului, apoi în ajunul pauzei Marin Tudor a făcut 2-0. Nici în partea a doua elevii lui Mirel Condei nu au dansat pe teren, astfel că tot Popa a trebuit să ducă greul. El şi-a încununat opera în momentul în care a apărat un penalty. Dunărea a încheiat în stil de echipă mare şi a făcut patru zero în minutele de prelungire prin Victor Petre şi Valentin Andrei.

„Mă bucură faptul că am câştigat, mă bucură faptul că am legat trei victorii, dar cel mai mult mă bucură faptul că am ajuns la el treilea meci în care nu am primit gol. Jocul echipei a fost influenţat de starea proastă a terenului. Din acest motiv cred că nu am mai avut acelaşi joc bun ca în meciurile cu Oţelul II şi cu Axintele. Am câştigat la o diferenţă mare de scor, însă realitatea din teren a fost cu totul alta. Ne-am desprins abia pe finalul jocului. Mai greu ca meciul a fost pregătirea acestuia. Mi-a fost teamă că băieţii nu vor fi concentraţi. Mi-a fost frică pentru că nouă, la Călăraşi, ni s-a mai întâmplat asta atunci când eu eram jucători. Este o meteahnă a noastră, să nu ne concentrăm aşa cum trebuie cu echipele mai slabe. Acum am reuşit să câştigăm şi aşteptam cu încredere meciurile cu Afumaţi şi cu Voluntari. Important este că eu am aflat care este potenţialul echipei noastre şi ştiu ce să le cer băieţilor de acum înainte. Consider că avem şanse mari să câştigăm cu Afumaţi, dar şi cu Voluntari. Eu cred că cei de la Voluntari şi-au atins vârful de formă la meciurile din Cupa României, cu noi şi cu Slobozia. În campionat au câştigat foarte greu”, a declarat Mirel Condei, antrenorul Dunării Călăraşi.

Astăzi, pe Borcea vine CS Afumaţi, un adversar tare, pe care călărăşenii trebuie să-l doboare pentru a se menţine în lupta pentru promovare. Da, aţi citit bine. Dunărea se poate bate la promovare. Rămâne să mai vrea şi conducerea. În ultimii doi ani, echipa s-a mai aflat în această situaţie, dar de fiecare dacă am suferit de alergie la performanţă.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide