Valentin Barbu: „Vasile Iliuță a intrat astăzi prin efracție în biroul președintelui CJ Călărași”

Valentin Barbu, președintele interimar al Consiliului Județean Călărași, a fost nevoit să sesizeze poliția astăzi, în jurul orei 9.00, deoarece în biroul președintelui Consiliului Județean se afla Vasile Iliuță, cel care nu mai deține această funcție din 31 iulie a.c. Barbu a afirmat că prezența lui Iliuță în acest birou este ilegală, nemaiavând nicio calitate oficială în cadrul instituției.

„Marți, în jurul orei 9.00,  Vasile Iliuță a a intrat prin efracție în biroul președintelui Consiliului Județean Călărași. Vasile Iliuță, fost președinte al Consiliului Județean, nu mai are nici o calitate oficială din 31 iulie 2020. Ajungând la birou, l-am găsit pe Vasile Iliuță la șuetă cu Eduard Grama. Am sunat la 112.

Este o sfidare a Autorității și a Legii. Se înscrie în nota generală a lui Vasile Iliuță și a supușilor lui de nesupunere civică. Echipajul de poliție a constatat prezența acestora în biroul din sediul Consiliului Județean urmând să dispună măsurile ce se impun!”,  a declarat Valentin Barbu.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide