Vasile Iliuță acuză piedici din partea foștilor angajați, preluați de Primăria Călărași, în derularea proiectelor

Județul Călărași a primit peste 765 de milioane de lei, bani alocați pentru finanțarea obiectivelor aprobate prin Programul Național de Dezvoltare Locală II (lista UAT-urilor cu proiectele aferente le găsiți în atașament)

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, se declară mulțumit de suma alocată județului nostru: „Am promis că fiecare localitate a județului Călărași va avea finanțat câte un proiect PNDL și m-am ținut de promisiune. În administrația publică județeană am venit cu intenția lucrurilor făcute pentru cetățeni, nu pentru salariu sau interese personale sau de grup. Obiectivul meu este acela de a dezvolta județul Călărași, chiar dacă mi se pun piedici.

Piedicile sunt autorizațiile de construcții sau certificatele de urbanism venite din partea foștilor angajați ai Consiliului Județean Călărași și preluați acum de către Primăria Municipiului Călărași. Anunț public că nu voi ceda acestor presiuni și că voi construi un județ în care fiecare sat va avea străzi asfaltate, rețea de apă și canal și toate condițiile unui trai decent.

Rămân cu biroul în mijlocul comunităților, indiferent de apartenența politică a primarilor și voi fi în continuare un sprijin pentru ei.

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide